RAMA UHVAĆEN NA DELU: Otišao u Ameriku da pregovara o vakcini - videli ga u kupovini, njegov pogled sve govori (FOTO)

Tanjug

09. 12. 2020. u 13:49

BIVŠI albanski premijer Salji Beriša objavio je danas fotografije premijera Edija Rame u jednoj od prodavnica u Njujorku kako kupuje patike, uz poruku da je Rama "u Njujorku pet dana zbog vaše vakcine, ali i zbog šopinga za sebe".

РАМА УХВАЋЕН НА ДЕЛУ: Отишао у Америку да преговара о вакцини - видели га у куповини, његов поглед све говори (ФОТО)

Foto Tanjug

Rama je pre nekoliko dana otputovao u SAD kako bi razgovarao sa proizvođačima vakcina o kupovini istih za Albaniju, prenosi albanski portal Panorama.

Beriša je na svom Tviteru objavio fotografije na kojima se vidi Rama u crnom kaputu, šarenoj maski kako isprobava patike u jednom tržnom centru.

Rama je prošle nedelje objavio post na istoj društvenoj mreži u kome je javnost obavestio da putuje u SAD kako bi od američkog proizvođača obezbedio vakcine protiv korona virusa.

- Obezbeđivanje vakcine u što kraćem roku je prioritet naše borbe protiv nevidljivog neprijatelja i nećemo ostaviti kamen na kamenu kako bi vakcina što pre počela da stiže u Albaniju. U tu svrhu služi kontakt licem u lice sa proizvođačima vakcina. Na putu za SAD - napisao je Rama 5. decembra na Tviteru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!