(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) UBIO TRUDNU DEVOJKU U UŽIVO PRENOSU: „Za čime da žalim? Nisam ništa uradio!”

Novosti online

04. 12. 2020. u 14:34

JUTJUBER Stas Rofli pred kamerama je ubio svoju trudnu devojku Valentinu Grigorjevu.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) УБИО ТРУДНУ ДЕВОЈКУ У УЖИВО ПРЕНОСУ: „За чиме да жалим? Нисам ништа урадио!”

Foto: Jutjub printskrin

Nesrećna devojka preminula je zbog brutalne šale svog dečka. Jutjuberu su obožavaoci platili 1.000 dolara da izvede "prank" i zlostavlja svoju devojku u lajv strimu.

Stas je prihvatio ponudu, pa je svoju trudnu devojku Valentinu isterao na terasu pri temperaturi ispod nule. Jadna devojka na sebi je imala samo donji veš.

Valentina i dete, nažalost, preminuli su od posledica hipotermije. U šokantnom videu prikazan je i trenutak kada je uneo u kuću. Pratioci su pozvali hitnu pomoć i policiju. Međutim, kada su stigli mogli samo da ustanove smrt mlade devojke.

Foto: Jutjub printskrin

Naime, ovo nije prvi put da je ovaj mladić bio nasilan prema svojoj devojci. Za stravično ubistvo Valentine i deteta, ako se dokaže preti mu zatvorska kazna. Stas se trenutno nalazi na psihijatriji gde je u razgovoru sa stručnjacima izjavio:

- Za čime da žalim? Nisam ništa uradio.

Uznemirujući video možete pogledati OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)