VIŠE OD MILION DECE ZARAŽENO KORONOM: Sumorna statistika u Americi, hitna potreba da se prikupi što više podataka

Tanjug

16. 11. 2020. u 23:54

PODACI studije Američke akademije za pedijatriju pokazuju da je kod više od milion američke dece potvrđen korona virus, a da je prošle sedmice zabeležen najveći broj novozaražene dece.

ВИШЕ ОД МИЛИОН ДЕЦЕ ЗАРАЖЕНО КОРОНОМ: Суморна статистика у Америци, хитна потреба да се прикупи што више података

Foto: D. Pozderović

Sumorni brojevi pokazuju da, iako se čini da su teški slučajevi kovid-19 retki među decom, postoji hitna potreba da se prikupi više podataka o dugoročnom uticaju korona virusa na decu, uključujući pitanje emocionalnog i mentalnog zdravlja, navodi Njujork post.

Kako je navedeno, do sada je korona virusom zaraženo ukupno 1.039.464 dece u SAD, što je 11,5 odsto svih zaraženih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu