GRENEL SA SRBIMA: Bajden Balkan vraća u status kvo

Tanjug

02. 11. 2020. u 07:51

AMBASADOR Ričard Grenel, specijalni predstavnik predsednika Donalda Trampa za KiM, i u nedelju se sastao s predstavnicima srpsko-američke zajednice, ovoga puta u Pitsburgu, gde je poručio da bi pobeda Džoa Bajdena na izborima 3. novembra ceo region Balkana vratila u status kvo.

ГРЕНЕЛ СА СРБИМА: Бајден Балкан враћа у статус кво

Foto: AP

Grenel je napomenuo da su svi svesni ko je Džo Bajden, šta je na Balkanu ucinio i koliko je ignorisao Srbe i Srbiju, rekli su Tanjugu predstavnici inicijative "Srbi za Trampa 2020" koja je organizovala taj skup u Pensilvaniji.

Ako bi se desilo da Bajden pobedi, nikakvog napretka ne bi bilo, rekao je Grenel na skupu podrške Donaldu Trampu, na kome je bilo reči o svemu onome sto je Tramp ucinio i što još želi da postigne u Srbiji.

U ime inicijative na čijem čelu je profesorka Olga Ravasi, Grenela su na početku skupa predstvili Stefani Lalić Adams, ćerka Nika Lalića, jednog od heroja misije Halijard spasavanja američkih pilota u Drugom svetskom ratu, i advokat Peđa Filipović.

Grenel je, dodaju, nakon izlaganja imao priliku da razgovara s prisutnima i bio je vrlo raspoložen da odgovara na pitanja.

Među prisutnima bili su i Mark Zatezalo, član parlamenta savezne države Virdžinije, i Valeri Gajdos, članica parlamenta savezne države Pensilvanije.

Ravasijeva je u subotu organizovala skupove podrške Trampu u Viskonsinu i Čikagu, a proteklog u Milvokiju. Grenel se u tom najvećem gradu Viskonsina sastao sa srpskom zajednicom i prisustvovao je liturgiji u Hramu Svetog Save.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!