KORONA U ŠPANIJI: Blizu 1,1 milion obolelih od korone

Tanjug

26. 10. 2020. u 21:17

BROJ obolelih od korona virusa u Španiji popeo se na 1.098.320, nakon što je u subotu i nedelju zabeleženo 52.188 novih slučajeva, pokazali su današnji podaci.

КОРОНА У ШПАНИЈИ: Близу 1,1 милион оболелих од короне

Foto: Tanjug

Broj preminulih je sada 35.031, pošto je preminulo još 279 osoba, preneo je Rojters.

Španija je ponovo uvela vanredno stanje u nedelju, uključujući i karantin tokom noći, koji važi za teritoriju cele zemlje, izuzev Kanarskih ostrva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RAT U UKRAJINI: Više mrtvih u velikom napadu ukrajinskih dronova, Rusi odgovorili napadom na bazu u Konotopu