KAMPANJA IDE U KRANTIN: Guverner - Ne želim više da vidim kamione sa mrtvačkim sanducima

M. Ostojić

23. 10. 2020. u 19:33

U 24 SATA u Italiji je eksplodirao broj novih pozitivnih na korona virus, 19.143, za preko 3.000 više od jučerašnjeg broja, 91 preminuli pacijent.

КАМПАЊА ИДЕ У КРАНТИН: Гувернер - Не желим више да видим камионе са мртвачким сандуцима

AP photo

Najveći skok kao i prethodnih dana beleži se u Lombardiji, stiglo se do gotovo 5.000 novozaraženih i pored uvedenog policijskog časa od 23 sata, ali taj broj je rezultat prethodnih neodgovornosti i nepoštovanja mera zaštite, posebno mladih.

Potom sledi po broju Kampanija sa 2.280 za koju je guverner Vinćenco De Luka najavio zahtev da se ide ka potpunom zatvaranju aktivnosti u Regionu osim esencijalnih neophodnih za život, na 30 do 40 dana, uslediće njegov poptis sutra ili u nedelju, jer "ne želi da vidi ponovio kamione koji prevoze mrtvačke sanduke".

Premijer Đuzepe Konte i dalje apeluje na odgovornost a regioni odlučuju o parcijalnim zatvaranjima, vrednuje sa sanitarnim vlastima situaciju, sve u nameri da se ne dođe do potpunog zatvaranja onakvog kakvog je živela Italija u martu i aprilu ove godine, a čekajući i eventualne odluke o potezu zatvaranja i u nekim evropskim zemljama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!