PROPAO DOGOVOR: Još nema dogovora o uvođenju najvišeg nivoa mera

Tanjug

20. 10. 2020. u 19:11

BRITANSKA vlada i lokalni lideri nisu uspeli da postignu dogovor o uvođenju oštrijih mera u regionu Veliki Mančester radi kontrole širenja korona virusa, izjavio je danas ministar za lokalnu smaoupravu Robert Dženrik.

ПРОПАО ДОГОВОР: Још нема договора о увођењу највишег нивоа мера

Foto: Tanjug/AP

Gradonačelnik Velikog Mančestera Endi Barnam zatražio je veću finansijsku pomoć za poslovnice u regionu koje će morati da se zatvore zbog najvišeg nivoa restrikcija, međutim dve strane nisu uspele da postignu sporazum.

Očekuje se da se za taj region uvede treći nivo mera koje uključuju zatvaranje pabova koji ne služe hranu i preporuku da se ne putuje u pogođene regione, prenosi Rojters.

"Razočaran sam da uprkos teškoj situaciji gradonačelnik nema volju da preduzme akciju kojom bi se sprečilo širenje virusa u Velikom Mančesteru", rekao je Dženrik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina