PEDOFIL ZA POLA SATA POKUŠAO DA OTME DVOJE DECE: Jedno uzeo iz naručja majke, Nemačka u šoku

Novosti online

08. 10. 2020. u 16:00

NEMAČK policija privela je u utorak uveče muškarca koji se sumnjiči da je istog dana, u jutarnjim časovima, u razmaku od samo pola sata, napao tri devojčice u Lajpcigu, a dve je uspeo da otme.

ПЕДОФИЛ ЗА ПОЛА САТА ПОКУШАО ДА ОТМЕ ДВОЈЕ ДЕЦЕ: Једно узео из наручја мајке, Немачка у шоку

Foto: Depositphotos

Horor je počeo ujutru u 6:20 časova, kada je osumnjičeni (42) presreo sedmogodišnju devojčicu koja je sama išla do škole. On je devojčicu spopao maltene kod same kapije školskog dvorišta u Paunsdorfu. Nesrećno dete je zgrabio i krenuo da trči ka obližnjem parku, gde je dete prislonio na jedno drvo i pokušao da je obljubi. Srećom, devojčica je uspela da mu pobegne, a on nije krenuo za njom.

Samo 15 minuta kasnije, osumnjičeni je zaustavio jedan automobil kojim je upravljala devojka i otvorio suvozačeva vrata. Krenuo je da ulazi u vozilo i molio je devojku da ga odveze. Preplašena, ona je istrčala iz vozila, ali je i on istrčao za njom. Devojci je potom pritrčao iza leđa i zgrabio je, pokušavajući da je odvuče od vozila. Devojka je uspela da se odbrani, i da sedne u automobil i pobegne.

Dvadesetak minuta kasnije stigao je do vrtića u Paunsdorfu i krenuo da se obraća ženi koja je ćerkicu (4) vodila u vrtić. Srećom, žena je bila sumnjičava i dete je zaklonila svojim telom, ali kada je on preko nje pokušao da zgrabi dete, žena je počela da viče da će pozvati policiju, nakon čega je napadač krenuo da beži. Međutim, samo nekoliko metara dalje naleteo je na drugu ženu koja je takođe vodila četvorogodišnju devojčicu i iskoristio je trenutak nepažnje da joj otme dete koje je držala za ručicu.

Sa detetom u naručju krenuo je da beži. Majka je počela da vrišti i prolaznici su joj odmah priskočili u pomoć.

- Više ljudi je krenulo da trči za otmičarem i on je, srećom, na kraju spustio dete i pobegao - saopštili su iz policije.

Patrola je po dolasku na lice mesta započela opsežnu potragu za osumnjičenim, a uspeli su da mu uđu u trag tek oko 16 časova, zahvaljujući dojavi građana koji su napadača prepoznali po opisu žrtava.

Kako su saopštili iz policije, muškarac, inače nemački državljanin, je priveden ali je na saslušanju negirao dela za koja se sumnjiči. Njemu je određen pritvor.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZRAEL NOĆAS RAKETAMA GAĐAO SIRIJU: Na meti bile lokacije protivvazdušne odbrane