AZERI BEŽE NAKON OGROMNIH GUBITAKA: Objavljen snimak povlačenja azerbejdžanskih snaga - Armija odbrane Karabaha obuzdala ofanzivu (VIDEO)

Tanjug

03. 10. 2020. u 13:59

VOJSKA samoproglašene jermenske oblasti Nagorno-Karabah u Azerbejdžanu objavila je snimak na kojem se vidi uništenje azerbejdžanskog teškog naoružanja i povlačenje snaga te zemlje, prenosi Armenpres.

АЗЕРИ БЕЖЕ НАКОН ОГРОМНИХ ГУБИТАКА: Објављен снимак повлачења азербејџанских снага - Армија одбране Карабаха обуздала офанзиву (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub

Prethodno je portparolka Ministarstva odbrane Jermenije Šušan Stepanijan saopštila da su jermenske snage krenule u kontraofanzivu na jednom delu fronta u Nagorno-Karabahu.

- Armija odbrane Karabaha uspela je da obuzda veliku ofanzivu koju je započeo neprijatelj. U jednom od pravaca, naše snage su krenule u kontraofanzivu. Na ostalim stranama vode se uporne borbe - napisala je ona.

Armenpres je ranije danas javio da su azerbejdzanske snage jutros granatirale glavni grad Nagorno-Karabaha Stepanakert, i da je u napadima bilo povređenih.

Dešavanja u Nagorno-Karabahu pratite u blogu uživo KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)