OBOREN TURSKI DRON: Jermeni "Bajraktara" bacili u blato, od opasne letelice ostali samo komadi rasuti po livadi (VIDEO)

Novosti online

28. 09. 2020. u 12:09

JERMENSKA strana objavila je video-snimak na kojem se vidi oborena bespilotna letelica azerbejdžanskih oružanih snaga.

ОБОРЕН ТУРСКИ ДРОН: Јермени Бајрактара бацили у блато, од опасне летелице остали само комади расути по ливади (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Kako se navodi, reč je o dronu turske proizvodnje „Bajraktar“ čije su ostaci bili rasuti po polju. Lokalno stanovništvo je sakupilo ostatke.

Dron je oboren juče kod jermenskog grada Vardenis.

U Nagorno-Karabahu je juče ujutro došlo do eskalacije sukoba. Dve strane se međusobno optužuju za pokretanje borbenih dejstava.

Azerbejdžan tvrdi da su snage jermenske vojske otvorile vatru duž linije razdvajanja i da je bilo poginulih među civilima, dok u Jermeniji kažu da je Karabah bio izložen vazdušnim i raketnim napadima i da su njihove snage srušile dva protivnička helikoptera i tri bespilotne letelice.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)