„HUAVEJ“ U PLAMENU: Gori 5G laboratorija

Novosti online

25. 09. 2020. u 17:06

U istraživačkoj laboratoriji, koja pripada kineskom tehnološkom gigantu „Huavej“, izbio je požar. Iz objekta se uzdiže taman oblak dima koji je prekrio grad Dunguan, na jugu Kine.

„ХУАВЕЈ“ У ПЛАМЕНУ: Гори 5Г лабораторија

Foto: Printskrin Youtube

Lokalni mediji izveštavaju da su vatrogasci brzo ugasili požar i prema prvim informacijama niko nije povređen.

​Na društvenim mrežama objavljen je video-snimak na kojem se vidi kako se veliki oblak tamno-sivog dima uzdiže iznad istraživačke laboratorije „Huaveja“. Mediji navode da je reč o objektu koji je još u izgradnji.

​U laboratoriji se uglavnom istražuju materijali i testiraju antene za 4G i 5G mreže, povezane sa poslovanjem baznih stanica „Huaveja“, navodi Rojters pozivajući se na izvor upoznat sa tim pitanjem.

Izvor: Sputnjik

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024