DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA PETORO DECE: Majka ih pobila, pa sa šestim mališanom sela u voz (VIDEO)

Novosti online

04. 09. 2020. u 08:53

POSLE smrti petoro dece između jedne i osam godina u nemačkom gradu Zolingen, na videlo izlaze sve bolniji detalji ove neopisive tragedije.

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ УБИСТВА ПЕТОРО ДЕЦЕ: Мајка их побила, па са шестим малишаном села у воз (ВИДЕО)

Foto: AP Photo/Martin Meissner

Glavna osumnjičena je 27-godišnja majka Kristiana K. koja se, nakon stravičnog čina, bacila pod voz dok je sa njom bilo njeno šesto dete. Ona je povređena i prebačena u bolnicu.

Prema RTL-u, bilo je tri devojčice od godinu i po, dve i tri godine i dva dečaka, Timo (6) i Luca (8). Navodno su ubijeni tabletama. Tela dece pronađena su u stanu u Zolingen u okrugu Haseldel.

Policija kaže da je uspela da stupi u kontakt sa ocem, ali da on nije želeo da komentariše.

Šesto dete, dečak Marsel (11), na sigurnom je i trenutno se o njemu brinu rođaci. Majka je bila sa njim u vozu nakon ubistva. Sišla je u stanici u Dizeldorfu i tamo pokušala da se ubije. Dečak je sam nastavio put do Menhengladbaha gde živi njegova baka. Ona je navodno obavestila policiju o stravičnom incidentu nešto pre 14 sati.

U popodnevnim satima, mnogi policajci i hitna pomoć stigli su ispred zgrade Bergišes Land. Okupilo se i desetak komšija.

Jedan komšija rekao je da njegova sestra poznaje žrtve i da su bili mirna porodica sa šestoro dece: "U šoku smo. I mi imamo decu".

- Porodična drama u Zolingenu ispunjava me velikom tugom i trenutno mislim na decu koja su tako surovo istrgnuta sa ovog sveta - rekao je ministar unutrašnjih poslova Severne Rajne-Vestfalije Herbert Reul.

Gradonačelnik Solingena, Tim Kurcbah, rekao je: „Neopisivo smo tužni, dogodilo se nešto što nas je duboko pogodilo“.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (9)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu