KOLAPS U SAOBRAĆAJU ZBOG KVARA: Čuveni londonski pokretni most Tauerbridž danas se zaglavio

Tanjug

22. 08. 2020. u 23:18

ČUVENI pokretni most Tauerbridž ispod kojeg prolazi reka Temza u srcu Londona, danas se nakratko zaglavio, tako da se stvorila saobraćajna gužva.

КОЛАПС У САОБРАЋАЈУ ЗБОГ КВАРА:  Чувени лондонски покретни мост Тауербриџ данас се заглавио

Foto: AP

Mehanizam visećeg pokretnog mosta iz 19. veka zaglavio se i nije uspelo spajanje mosta za drumski saobraćaj posle otvaranja za brodove i ostali rečni saobraćaj.

Londonska policija navela je na Tviteru nešto posle 17.00 da je most zatvoren za pešake i drumski saobraćaj pošto se radi na rešavanju problema sa mehanizmom mosta.

Sat vremena kasnije, policija je javila da je most ponovo u funkciji.

Most je dug 244 metra, a njegove dve kule su visoke 65 metara. Poznati most je izgrađen od 1886. do 1894. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...