ISPLIVAO KOMPROMITUJUĆI SNIMAK MIŠEL OBAME: Napala je Trampa, sada joj se sve obilo o glavu (VIDEO)

Novosti online

19. 08. 2020. u 21:27

DAN nakon što je prva dama SAD Mišel Obama podržala Džozefa Bajdena, kandidata demokrata na predsedničkim izborima u Americi, i poručila Donaldu Trampu da „nije dorastao da bude predsednik“, društvenim mrežama počeo je da se deli video-snimak njenog govora koji je kompromituje.

ИСПЛИВАО КОМПРОМИТУЈУЋИ СНИМАК МИШЕЛ ОБАМЕ: Напала је Трампа, сада јој се све обило о главу (ВИДЕО)

Foto: EPA

Reč je, naime, o video-snimku koji je nastao 2013. godine u Beloj kući na simpozijumu studenata filmske umetnosti koji je organizovao tada jedan od najmoćnijih ljudi filmske industrije — Harvi Vajnstin, a koji je u martu osuđen na 23 godine zatvora zbog silovanja i seksualnog napada.

Mišel Obama je na tom događaju imala samo reči hvale za Vajnstina, nazvavši ga svojim prijateljem.

- On je divno ljudsko biće, dobar prijatelj i jednostavno sila - rekla je tada Mišel Obama.

Video-snimak je, između ostalih, posle konvencije Demokratske partije podelio i glumac Džejms Vuds, koji ima 2,5 miliona pratilaca.

​- Predivna podrška večeras. Ona odlično procenjuje karaktere. Nema trolovanja. Ne, čekajte... - napisao je Vuds uz video-snimak.

Vajnstin je, kako podseća „Dejli mejl“, godinama bio donator Demokratske stranke.

Od 90-ih godina prošlog veka donirao je više od 75.000 dolara, od čega 45.000 za kampanju Baraka Obame.

Kako se navodi, preko njega su i svojoj ćerki Maliji obezbedili stažiranje u filmskoj kompaniji 2017. godine.

Kada je 2017. „Njujork tajms“ objavio optužbe žena protiv Vajnstina, Mišel i Barak Obama su objavili saopštenje u kom su naveli da su „zgroženi“ i da „svaki muškarac koji ponižava žene na taj način mora da bude osuđen i smatran odgovornim, bez obzira na njegov status i bogatstvo“.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (12)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi