AVION SE PREPOLOVIO: Uništen prednji deo, najmanje 15 mrtvih prilikom prinudnog sletanja (VIDEO)

Tanjug

07. 08. 2020. u 18:25 >> 19:08

AVION „Er Indije“, u kojem su se nalazili putnici, izleteo je sa piste na aerodromu u gradu Kožikode. Si-En-En javlja da ima 14 mrtvih.

АВИОН СЕ ПРЕПОЛОВИО: Уништен предњи део, најмање 15 мртвих приликом принудног слетања (ВИДЕО)

AP Photo

Prema preliminarnim podacima, najmanje 15 osoba je poginulo, a više desetina ljudi nalazi se u kritičnom stanju, pilotska kabina i prednji deo aviona su skroz uništeni.

​Među poginulima je jedan od pilota. Više od 30 putnika je hospitalizovano. Na licu mesta su vatrogasne ekipe i Hitna pomoć.

Prema izvorima sa aerodroma, avion je skliznuo sa piste usled jake kiše.

Twitter The Times Of India @timesofindia

Do nesreće je došlo u trenutku kada je u tom delu indije padala jaka kiša.

Mnogi putnici uspeli su nepovređeni da napuste avion. To je prva nesreća na aerodromu Karipuru od kada je otvoren 1998. godine.

​U avionu koji je leteo iz Dubaija bilo je između 170 i 194 putnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)