KISINDŽER MISLIO DA PRIČA SA ZELENSKIM: Mislio sam da ste vi izvršili sabotaži Severnog toka (VIDEO)

Novosti online

13. 07. 2023. u 17:00

DVOJAC iz Rusije poznat po zbijanju šala na račun poznatih ličnosti zvao je bivšeg američkog državnog sekretara Henrija Kisindžera, koji je dvojcu otkrio svoja razmišljanja o sabotaži gasovoda Severni tok u septembru prošle godine.

КИСИНЏЕР МИСЛИО ДА ПРИЧА СА ЗЕЛЕНСКИМ: Мислио сам да сте ви извршили саботажи Северног тока (ВИДЕО)

Foto: EPA

Stogodišnji diplomata, koji je bio američki državni sekretar između 1973. i 1977. i bivši američki savetnik za nacionalnu bezbednost, postao je poslednja osoba koju je prevario par poznat kao Vovan i Leksus, izvestili su ruski mediji.

Vladimir Kuznjecov i Aleksej Stoljarov u svojoj poslednjoj prevari Kisindžeru su se predstavili kao ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski.

Kisindžera su pitali za koga misli da stoji iza sabotaže gasovoda Severni tok koji je transportovao gas između Rusije i Nemačke.

- Iskreno sam mislio da ste to učinili vi, Ukrajinci - rekao im je Kisindžer.

Jedan od njih potom ga je pitao: "Stvarno? Mislili ste da smo to mi?! Ne, ne, nismo...".

Kisindžer je zatim odgovorio: "Ali nisam vas krivio", sugerišući da nije mislio da primedba posluži i kao kritika. Snimak nije nezavisno verifikovan.

Podsetimo, nakon eksplozije Severnog toka neki su nagađali da iza napada stoji SAD. Drugi su upirali prstom u Rusiju, dok je Ukrajina demantovala da je umešana.

(Index.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024