OPTUŽILA BAJDENA ZA SILOVANJE, SADA POBEGLA U MOSKVU: Ima jedan zahtev za Vladimira Putina

Novosti online

31. 05. 2023. u 17:50

TARA Rid, 59-godišnja Amerikanka koja je optužila američkog predsednika Džoa Bajdena da ju je seksualno napao, doletela je u Moskvu i traži rusko državljanstvo. Obraćajući se ruskoj državnoj novinskoj agenciji, ona je rekla da se oseća sigurno u zemlji i da želi da ostane.

ОПТУЖИЛА БАЈДЕНА ЗА СИЛОВАЊЕ, САДА ПОБЕГЛА У МОСКВУ: Има један захтев за Владимира Путина

Foto: Jutjub/Tara Reade

Rid je tvrdila da ju je Bajden napao dok je radila u njegovoj kongresnoj kancelariji 1993. godine, što je on oštro negirao.

- To se nikada nije dogodilo - rekao je aktuelni predsednik SAD. Ridova je radila kao Bajdenova pomoćnica dok je bio senator Delavera, piše Bi-Bi-Si.

Dospela je na naslovne strane 2020. godine, dok je bila u toku njegova predsednička kampanja, kada je tvrdila da ju je napao u hodniku Kapitol Hila. Optužila ga je da ju je pribio uz zid i stavio ruke ispod njene košulje i suknje.

- Kada sam izašla iz aviona u Moskvi, prvi put posle veoma dugo vremena osećala sam se bezbedno, saslušano i poštovano - rekla je Ridova u intervjuu za Sputnjik.

Rekla je da je napustila SAD nakon što joj je republikanski političar rekao da je u fizičkoj opasnosti.

- Želela bih da dobijem rusko državljanstvo, od predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina... Obećavam da ću biti dobar građanin - napomenula je ona i dodala da se nada da će zadržati američko državljanstvo.

BONUS VIDEO: ZAŠTITA OD DRONOVA - Ruski specijalci čuvaju nebo iznad Sankt Petersburga

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio