"UKRAJINA DA OPSTANE KAO DRŽAVA? MALO VEROVATNO": Poslanik ruske Dume izneo oštra predviđanja

Đ.G.

21. 02. 2023. u 14:31

MALO je verovatno da će Ukrajina opstati kao država, pošto je neofašizam, kome nije mesto u civilizovanom svetu, postao centar njene politike, izjavio je poslanik Državne dume Vladimir Šamanov.

УКРАЈИНА ДА ОПСТАНЕ КАО ДРЖАВА? МАЛО ВЕРОВАТНО: Посланик руске Думе изнео оштра предвиђања

Foto: Profimedi/printskrin Tviter/@spriteer_774400

- Malo je verovatno da će ona (Ukrajina) opstati kao država, jer ono što je Zelenski stvorio sa svojim saučesnicima mora biti uništeno, jer se ispostavilo da je neofašizam u centru, a u njemu nema mesta da uopšte postoji civilizovano društvo - rekao je Šamanov za RIA Novosti.

On je napomenuo da je sada pokrenut proces koji ima za cilj pozitivne promene u svetu, a oni koji su pozitivno raspoloženi prema tim promenama biće prijatelji Rusije.

- Pre svega, to su zemlje ODKB, zemlje nove geopolitičke sile BRIKS u nastajanju, to su oni koji su posvećeni pozitivnim promenama u svetu. Ovaj proces neće biti lak, ali je već pokrenut i ima velike izglede - naglasio je Šamanov, prenela je RIA.

BONUS VIDEO: ZADAH SMRTI SE OSETIO SVUDA - Spasilac iz Srbije o paklu Turske i spasavanju nesrećnih ljudi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)