POČAST SINIŠI MIHAJLOVIĆU NA OLIMPIKU: Od danas dva njegova dresa zauvek na Stadionu

NA Sinišin 54. rođendan i da se nikada ne zaboravi na stadionu Olimpiko u Rimu postavljena su dva dresa koja su ovekovečila našeg šampiona, Rome broj 4 i Lacija boj 11.

ПОЧАСТ СИНИШИ МИХАЈЛОВИЋУ НА ОЛИМПИКУ: Од данас два његова дреса заувек на Стадиону

FOTO: Tanjug/AP

Danas je uvršten u tzv. Tur, na početku Stadiona. Okačena su dva  nova dresa u počast Siniši Mihajloviću u prisustvu supruge Ariane Rapaćoni sa sinovima našeg šampiona Dušanom, Miroslavom i Nikolasom, u počast legendi Stadiona Olimpiko, šamionu Rome i Lacija. 

"Od danas je Olimpiko most za budućnost jer Siniša neće nikada moći biti zaboravljen zbog onoga što je bio i što je bilo njegovo učenje", potresno priča čovek koji je već 12 godina direktor Stadiona Olimpiko Dijego Nerpi Molineris.

Ariana Rapaćoni tokom ceremonije potresena izjavila je "Predivan dan, izazvao mi je toliko emocija kao i kod mojih sinova, to je velika čast koju nam ukazujete. Bili su to teški dani ali mi sledimo njegove poruke i nosimo ih u srcu, predivno je vratiti se na Stadion zahvaljujući Romi i Laciju".

Bivši menadžer tima Lacija Mauricio Mancini kaze da je Sinisa "bio čovek takve velikodušnosti kojoj nema ravnog, neko ko nije samo konstruisao igru već i život..bio je sve za nas, davao nam snagu, vitalnost i strast i naučio nas kako da se nikada ne predajemo". 

Sinišine relikvije sada se nalaze među velikanima sporta, gde su samo neka od imena, Alesandro Nesta, Đuzepe Sinjori, Frančesko Toti, Danijele De Rosi...To su znamenja šampiona koji su ovekovečili glavni grad Lepe Zemlje.   

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere