VOZAČ NALETEO NA DEDA MRAZA KOJI SPAVA NA -30: NJegova reakcija šokirala je sve - video za 24 sata pregledalo 600.000 ljudi (VIDEO)

Novosti online

02. 01. 2023. u 15:00

NEVEROVATAN snimak usnulog Deda Mraza na, kako tvrde na društvenim mrežama, dalekom istoku Rusije osvanuo je juče na društvenim mrežama.

ВОЗАЧ НАЛЕТЕО НА ДЕДА МРАЗА КОЈИ СПАВА НА -30: Његова реакција шокирала је све - видео за 24 сата прегледало 600.000 људи (ВИДЕО)

printscreen/telegram

Nastao je negde u bespuću Jakutije, pri temperaturi od -30 stepeni, sudeći po jednom od najvećih tamošnjih informativnih Telegram kanala pod imenom “Readovka”, i za manje od 24 sakupio više od 600.000 pregleda.

Snimljen je kamerom iz kola po mrklom mraku, na zaleđenom putu. U jednom trenutku se muškarac u prepoznatljivom crvenom kostimu vidi kako nepomično leži u nanosu snega sa desne strane. U opisu snimka piše kako je Deda Mraz “burno dočekao Novu godinu”, te da zato nije uspeo da stigne kući i usput zaspao.

Bez obzira na ekstremno nisku temperaturu, čovek sa snimka se ponašao kao da mu ništa nije bilo kada ga je vozač probudio. Samo je ustao i mirno nastavio da hoda.

BONUS VIDEO: UMESTO NA SANKAMA, DEDA MRAZEVI STIGLI - SAJLAMA: Novogodišnja atrakcija u Baru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu