KAD VEĆ SPAVAŠ SA MOJOM ŽENOM, ZVRCNI DA POMERIM AUTO: Muž ostavio šok poruku ženinom ljubavniku (FOTO)

Novosti online

24. 11. 2022. u 15:41

SVAKO ima svoj način na koji se nosi sa preljubom. Imali smo prilike da vidimo raznorazne reakcije: od ceduljica sa ironičnim porukama, uništenih automobila, pa do osveta neviđenih razmera. Ipak, neke rekacije prevarenih znaju da oduševe javnost, pa za vrlo kratko vreme postanu viralne.

КАД ВЕЋ СПАВАШ СА МОЈОМ ЖЕНОМ, ЗВРЦНИ ДА ПОМЕРИМ АУТО: Муж оставио шок поруку женином љубавнику (ФОТО)

Foto: Piksabej

Tako se na Reditu pojavila poruka koju je muž ostavio ljubavniku svoje žene. Prevara se dogodila u Velikoj Britaniji, a mnogi su je opisali kao "pasivno agresivnom", jer je sarkazam u njoj prilično jasan. Takođe, čini se da je muškarac oguglao na ljubavnike svoje žene, jer je ovog muškarca nazvao rednim brojem 86.

"Hej, samo sam hteo da te obavestim da spavaš sa nekim ko je u braku i da nismo u otvorenoj vezi, tako da ne bi trebalo da praviš prljavštinu sa njom. Ne zameram što privremeno svratiš da popijete piće dok nisam tu, ali možete li u budućnosti da me obavestite da mogu da pomerim auto za vas?", napisao je muž, a umesto potpisa poručio je: "Živeli, broju 86".

Naravno, korisnici društvenih mreža su odmah počeli da komentarišu. I dok jedni misle da je užasno to što je muškarac navikao da njegova žena ima ljubavnike, drugi su ovaj potez nazvali "maestralnim". "Kakav sakrzam", "Tako se to radi, gospodski", "Ovo se zove muškarac, svaka čast", "Ladno je 86. muškarac kojeg tera od svoje žene", "Ko zna šta bi joj neko drugi uradio", "Na nivou", glasili su samo neki od komentara...

Pogledajte kako izgleda poruka:

Printscreen/redit

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

HITNE MERE ZBOG MOGUĆIH NESTANAKA STRUJE: U Austriji će deliti obroke ukoliko dođe do kolapsa