JEDNA OD NAJVEĆIH ZAPLENA METAMFETAMINA IKADA: Oduzeto 33 miliona tableta; Razotkrivena grupa trgovaca ljudima i njihovi planovi

Tanjug

24. 09. 2022. u 19:59

VLASTI u Laosu izvršile su treću najveću zaplenu metamfetamina ikada od 33 miliona tableta, koje su oduzete zajedno sa 500 kilograma kristal-metamfetamina, saopštio je danas zvaničnik agencije UN za borbu protiv droge i kriminala.

ЈЕДНА ОД НАЈВЕЋИХ ЗАПЛЕНА МЕТАМФЕТАМИНА ИКАДА: Одузето 33 милиона таблета; Разоткривена група трговаца људима и њихови планови

Foto: Printskrin

Do ogromne zaplene je došlo nakon što je u petak uveče u kamionu koji je zaustavljen na kontrolnom punktu u severozapadnoj provinciji Bokeo otkriveno 200.000 tableta ove droge, rekao je DŽeremi Daglas, regionalni predstavnik Kancelarije Ujedinjenih nacija za drogu i kriminal, prenosi AP.

U toj akciji je razotkrivena grupa trgovaca ljudima i njihovi planovi, što je, nakon policijskog ispitivanja vozača, dovelo i do daleko veće zaplene tableta metamfetamina.

Daglas je istakao da je kamion zaustavljen u blizini kazina Kings Roman, koji se nalazi u posebnoj ekonomskoj zoni Laosa koja praktično funkcioniše autonomno od nacionalnih zakona.

BONUS VIDEO:

VATRA GUTA OBLAKODER: Stravičan požar u kineskom gradu Čangša

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

POSLE PORAZA: Savić uputio poruku Mitroviću