MAĐARSKA rizikuje da zbog svog odnosa sa Rusijom i stavom o sukobu u Ukrajini napusti EU, izjavio je češki ministar za evropska pitanja, Mikulaš Bek.

Miloš

10.09.2022. 21:12

Početak raspada EU je upravo Mađarska, potpuno neodrživa ideja...Sramota je da Evropa dozvoljava Americi da kroji planove u Evropi. Ukrajini je data lažna nada u nedefinisanoj zaštiti. Evropa i Amerika doturaju oružje a Uktajinci izigravaju topovsko meso.

Lucky

10.09.2022. 21:53

Madjari da izadnu iz EU nece! Moraju da ih izbace a to Madjarska i hoce!!!! Tada apsolutno nema nikakve obaveze prema EU jer nije sam napustila kao Engleska pa da mora da vraca nesto! A EU ako izgubi Madjarsku moze da kaze da je propala! Za EU Madharska je bitnija od Češke,Slovačke,Bugarske,Slovenije ,Poljske,Estonije,Litvanije,Portugalije,Letonije. I svih jos ne primljenih! Takav im je polozaj!

Ja

11.09.2022. 00:16

Ne bih volela sa izadju iz EU, živim u Becu ipak je ovde dobar standard uređena država ovde sam sa HU pasošem i nebi bilo dobro da nešto loše krene gde će na hiljade ljudi koji su po EU sa HU pasošem,? kućama da se vrate na 300 evra plate? Da plačeš s tim ceo mesec!!