UKRAJINSKI DRON NAPAO ŠTAB CRNOMORSKE FLOTE: Pet osoba povređeno, sve praznične manifestacije u Sevastopolju odložene(FOTO)

Novosti online

31. 07. 2022. u 10:43

ŠTAB Crnomorske flote Rusije u Sevastopolju napadnut je dronom u nedelju rano ujutro. Ranjeno je pet saradnika štaba i njima je pružena medicinska pomoć, kazao je gubernator Sevastopolja Mihail Razvožajev.

УКРАЈИНСКИ ДРОН НАПАО ШТАБ ЦРНОМОРСКЕ ФЛОТЕ: Пет особа повређено, све празничне манифестације у Севастопољу одложене(ФОТО)

Foto: Shutterstock/Ilustracija/Vikipedija

- Ukrajinski neonacisti su želeli da pokvare praznik Dan vojno morske flote. U dvorište zgrade Štaba doleteo je nepoznati predmet, a prema prvim informacijama radi se o bespilotnoj letilici - objasnio je Mihail Razvožaev.

Sve praznične manifestacije u Sevastopolju su odložene. Gubernator je zamolio građane da ostanu kućama i sačuvaju spokojstvo. Federalna služba Rusije sada istražuje kako je došlo do tog napada.

 

Informativna služba Crnomorske flote RF saopštila je da je napad na zgradu štaba izveden pomoću drona na kojem je bila eksplozivna naprava male jačine. Pet osoba je povređeno od polomljenih prozora u jednoj prostoriji. 

BONUS VIDEO: 

UŽAS U KOLONIJI JELENOVSKI: Ukrajinci gađali zatvor i pobili svoje pripadnike koje su zarobili Rusi

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!