PORTPAROL KREMLJA OBJASNIO: Potencijal Rusije je toliko veliki da je sada samo njegov mali deo uključen u "specijalnu operaciju"

Tanjug

08. 07. 2022. u 12:42

PORTPAROL Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da je predsednik Vladimir Putin jučerašnjom izjavom da Rusija u Ukrajini nije započela još ništa ozbiljno podsetio da potencijali ne mogu da se porede i da je potencijal Rusije toliko veliki da je sada samo njegov mali deo uključen u "specijalnu operaciju" u Ukrajini.

ПОРТПАРОЛ КРЕМЉА ОБЈАСНИО: Потенцијал Русије је толико велики да је сада само његов мали део укључен у специјалну операцију

Foto: EPA

  - Ne, ovaj put vas neću upućivati na Ministarstvo odbrane. To su zaista reči šefa države. Ali šef države je samo reagovao na izjave koje se čuju iz zapadnih zemalja, iz Kijeva, da će Kijev ići do pobede na bojnom polju - rekao je Peskov, prenosi RIA Novosti.

Putin je juče izjavio da "Rusija još nije ništa ozbiljno započela u Ukrajini".

 - Svi treba da znaju da mi uglavnom još nismo ništa ozbiljno započeli - rekao je Putin na sastanku sa liderima stranačkih grupa u Državnoj dumi.

BONUS VIDEO:

UNIŠTENA DVA AMERIČKA SISTEMA HIMARS: Ministarstvo odbrane Rusije objavilo snimak

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)