POGREBNICI SE POTUKLI NA GROBLJU: Incident u Sidneju, ožalošćeni gledali bizarnu scenu, reagovala i policija! (FOTO)

Novosti online

01. 07. 2022. u 23:53

VLASNICI dva pogrebna preduzeća na groblje Rukvud u Sidneju stigli su u isto vreme i naočigled svih počeli da se svađaju i tuku, dok su ožalošćeni u šoku stajali sa strane i gledali bizarnu scenu.

ПОГРЕБНИЦИ СЕ ПОТУКЛИ НА ГРОБЉУ: Инцидент у Сиднеју, ожалошћени гледали бизарну сцену, реаговала и полиција! (ФОТО)

Foto: Printskrin

Zbog ove neprijatnosti je na kraju morala da reaguje i policija.

Svedoci su rekli da se Pol Lehud koji vodi jednu pogrebnu službu pojavio ispred upravne kancelarije groblja baš u isto vreme kada i Džon Frensis, koji je gazda rivalskog preduzeća. Prema standardnoj proceduri, pogrebna preduzeća se moraju prijaviti u kancelariju pre nego što kolima prevezu pokojnika do grobnog mesta, piše "Dejli mejl".

Međutim, dok su žurili da se prijave, pogrebnici su počeli da se svađaju, a Lehud je zatim prišao Frensisu dok je sedeo u automobilu i udario ga pesnicom u lice, zbog čega su mu prokrvarili nos i usna.

- Bilo je užasno! Sveštenik je sedeo pored čoveka koji je bio povređen. To je nepoštovanje i sramota - ispričali su svedoci.

Foto: Printskrin

Obe kompanije i policija potvrdili su da se ovaj bizaran incident zaista dogodio, a iz stanice napominju da su policajci pozvani na groblje zbog prijave o napadu, gde im je rečeno da je 57-godišnji muškarac više puta udario u lice drugog muškarca nakon svađe.

- Nakon istrage, policija je uhapsila 35-godišnjeg muškarca oko 15 časova. Optužen je za napad i nanošenje telesnih povreda. Dobio je da plati kauciju i da se pojavi na lokalnom sudu 28. jula 2022. Veruje se da su muškarci poznati jedan drugom - rekli su iz policije.

Foto: Printskrin

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu