"MOJ SIN NIJE BIO NASILNA OSOBA": Oglasila se majka mladića koji je ubio 19 dece u školi u Teksasu

Novosti online

25. 05. 2022. u 23:14

MAJKA Salvadora Ramosa (18) koji je ubio 19 dece i dvoje nastavnika u školi u Teksasu tvrdi da on "nije bio nasilna osoba".

МОЈ СИН НИЈЕ БИО НАСИЛНА ОСОБА: Огласила се мајка младића који је убио 19 деце у школи у Тексасу

Foto: Printskrin/ABC NewsLive/Tanjug AP

Adrijana Rejes je rekla da je bila "iznenađena" što je njen sin juče otvorio vatru u osnovnoj školi Rob u Uvaldeu.

Priznala je da je njen sin bio usamljenik koji se "držao za sebe i nije imao mnogo prijatelja", ali je odbacila tvrdnje da je imala toksičnu vezu s njim.

- Moj sin nije bio nasilna osoba. Iznenađena sam onim što je uradio. Molim se za te porodice. Molim se za svu tu nevinu decu. Oni nisu imali udela u ovome - rekla je ona Dejli mejlu.

- Imala sam dobar odnos sa njim. Držao se za sebe, nije imao mnogo prijatelja - dodala je.

Rekla je da je poslednji put s njim razgovarala prošlog ponedeljka, na njegov rođendan.

U intervjuu britanskom tabloidu nije pominjala spekulacije da koristi opojne supstance i da ju je sin napustio da bi živeo sa bakom, koju je upucao pre nego što je krenuo u krvavi pohod po osnovnoj školi u koju idu deca nižih razreda.

BONUS VIDEO - PRAZNI RAFOVI U NjUJORKU: U SAD znak za uzbunu zbog nestašice hrane za bebe

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu