TRAMPOV SIN ISMEJAO PREDSEDNIKE SAD I UKRAJINE: Na Instagramu objavio foto-montažu, Zelenski pred Bajdenom igra na šipki

M.Đorđević

14. 05. 2022. u 08:39

Sin bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, donald Tramp Mlađi, postavio je na Instagram post u kome je ismejao predsednika SAD Džozefa Bajdena i predsednika Ukrajini Vladimira Zelenskog zbog ogromne novčane pomoći koja je planirana za Ukrajinu.

ТРАМПОВ СИН ИСМЕЈАО ПРЕДСЕДНИКЕ САД И УКРАЈИНЕ: На Инстаграму објавио фото-монтажу, Зеленски пред Бајденом игра на шипки

Foto: EPA

Bajden je zatražio od Kongresa da izdvoji 33 milijarde za podršku Kijevu, ali je taj iznos naknadno povećan na 40 milijardi.

- Četrdeset milijardi dolara! Kiša novca pada na Ukrajinu... dok Amerikanci pate, imamo nestašicu hrane za bebe. Bravo momci. Najmanje sedam dolara će otići za pomoć Ukrajincima. Ostalo ide za potrebe velikog rata i korumpiranih političara“, napisao je Tramp mlađi.

Sin bivšeg šefa SAD na svoju objavu je dodao foto-montažu na kojoj se vidi kako Zelenski pleše u ženskom donjem rublju oko stuba na stolu, a Bajden stoji pored i obasipa ga dolarskim novčanicama.

Njegov post pogledajte OVDE.

Sjedinjene Države i njihovi saveznici iz NATO- a nastavljaju da upumpavaju oružje u Ukrajinu, a predsednik Bajden je potpisao je zakon "lend-liz" koji pojednostavljuje pružanje vojne pomoći.

BONUS VIDEO: Ti si lažov! - A ti si najgori predsednik u istoriji Amerike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a