ŠOK U ŠVAJCARSKOJ: Pronađeno pola tone kokaina u fabrici prehrambenog giganta

Novosti online

05. 05. 2022. u 23:16

VIŠE od pola tone kokaina u tovaru kafe u zrnu pronađeno je u fabrici švajcarskog prehrambenog giganta “Nestle” na zapadu zemlje.

ШОК У ШВАЈЦАРСКОЈ: Пронађено пола тоне кокаина у фабрици прехрамбеног гиганта

Foto: pixabay

Policija švajcarskog kantona Fribur saopštila je da je osoblje “Nestleove” fabrike u gradu Romonu, gde se proizvodi instant kafa u kapsuli prijavilo da je u kontejneru sa vrećama kafe pronašlo nepoznatu belu supstancu.

Analize su pokazale da je reč o preko 500 kilograma kokaina vrednog više od 50 miliona švajcarskih franaka, ističe se u saopštenju.

Iz fabrike navode da supstanca nije došla u kontakt sa bilo kojim od proizvoda ili industrijskom opremom.

– Pošto je policijska istraga u toku, ne možemo dati više detalja. Želimo da uverimo potrošače da su svi naši proizvodi bezbedni za konzumiranje – dodaje se u objavi fabrike.

(RTS)

BONUS VIDEO - AVIONI NADLEĆU MOSKVU: Piloti ruskih akrogrupa i vazdušnih snaga vežbaju za paradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!