ODGOVOR NA ANTIRUSKU HISTERIJU: Rusija odbila sastanak sa komitetom EU

Tanjug

04. 05. 2022. u 22:53

RUSIJA je odbila da učestvuje na sastanku članica Saveta bezbednosti UN sa Političkim i bezbednosnim komitetom EU u svetlu neprijateljske i rusofobične politike Evropske unije, izjavio je danas prvi zamenik ruskog stalnog predstavnika u Ujedinjenim nacijama Dmitrij Poljanski.

ОДГОВОР НА АНТИРУСКУ ХИСТЕРИЈУ: Русија одбила састанак са комитетом ЕУ

Foto: Jutjub/RussiaUN/Profimedia/Ilustracija

- Rusija je odlučila da danas ne učestvuje na neformalnom sastanku članica Saveta bezbednosti UN sa Komitetom za politiku i bezbednost EU - napisao je Poljanski na svom Telegram kanalu, preneo je TAS S.

- Ovu odluku doneli smo u vezi sa jasno neprijateljskom i rusofobičnom politikom EU, koja aktivno pokušava da ugasi vatru ukrajinske krize dodavanjem benzina - rekao je on.

Prema njegovim rečima, lideri EU ne samo da šire bezobzirnu antirusku agendu, već su i aktivno uključeni u isporuku oružja Ukrajini.

BONUS VIDEO - AVIONI NADLEĆU MOSKVU: Piloti ruskih akrogrupa i vazdušnih snaga vežbaju za paradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)