PORTPAROL Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova, podsetila je predsednika Švajcarske Konfederacije Ignacija Kasisa da je podrivanje temelja epohe nakon Drugog svetskog rata inicirano bombardovanjem i raketiranjem mirnih jugoslovenskih gradova 1999. godine od strane NATO bloka.

Komentari (5)

vladimir

11.04.2022. 21:54

To samo Rusija može, to samo Rusija poštuje, to samo Rusija pamti i vraća - nema nas bez uzajmne podrške i hrabrosti ner mi smo BRAĆA! Hvala Zaharova!

Mama

11.04.2022. 23:24

Vreme je za referendum.Ova EU je konglomerat zla.Gde to mi treba da srljamo??? I zasto???Oni su degradirali demokratiju a tom imaginacijom prete celom Svetu! Imamo Rusiju koja ima hrabrosti da kaze istinu i da se bori za nju.Zasto bismo se odrekli Rusije??? Zbog djavola???NIKAD.

Mile

12.04.2022. 10:04

Biti u društvu zlikovaca nije nikakav prestiš to je bruka i uvreda za sve naše pobijene od tih istih krvnika kojima se nudimo . . . Tamo gde su Germani i Ustaše za nas nema i ne treba da bude mesta . . . Daleko im lepa kuća . . .?

Duško

12.04.2022. 17:57

Trebalo je već odavno da se ovako šta desi, pa ako smo ljudi ,što ne mogu ja, ne možeš ni ti. Dogovorićemo se. Ali ne , kauboji su naučili da ubijaju,ruše ,pale , uništavaju i narode i države, a desetine hiljada km daleko od svoje kuće. I to je u interesu sveta !? Malo morgen. A sad kad jedna suverena sila traži osnovne garancije za bezbednost i mir svoje države, ne može ! Srećno Pravoslavni !