"EVROPA SE BLIŽI SVOM LIMITU" Ruski ambasador pri EU - "Nastavljaju da se šepure"

Novosti online

08. 04. 2022. u 22:19

EVROPA se bliži limitu svojih kapaciteta za uvođenja novih sankcija protiv Rusije, izjavio je stalni predstavnik Ruske Federacije pri EU Vladimir Čižov.

ЕВРОПА СЕ БЛИЖИ СВОМ ЛИМИТУ Руски амбасадор при ЕУ - Настављају да се шепуре

Foto: Profimedia/Ilustracija

- Mislim da je limit sankcija iscrpljen. Uprkos činjenici da nastavljaju da se šepure i kažu da su to sankcije koje osakaćuju, oni sada više osakaćuju sebe nego Rusiju i rusku ekonomiju - rekao je on.

Foto: Printscreen

Ruski ambasador pri EU je naveo i da zabrana Evropske unije na uvoz ruskog uglja neće uticati na rusku ekonomiju.

- Ugalj se, za razliku od gasa, vrlo lako može preusmeriti u drugom pravcu. Kupaca ruskog uglja ima dosta u svetu, uprkos svim jadikovkama na temu ekologije. Dakle, govoriti o tome da bi to jako pogodilo rusku ekonomiju, mislim da bi bilo očigledno preterivanje“ - rekao je on televiziji „Rosija 24“.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

Dirljiv susret oca sa decom u Mariupolju: Nisu se videli mesecima, a onda su pokuljale emocije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024