IGNORIŠETE UKRAJINSKE NAPADE NA DONBAS: Putin jasno rekao Mišelu - Kasetnom municijom zasuli grad, brojne civilne žrtve

Tanjug

15. 03. 2022. u 19:03

U DANAŠNjEM telefonskom razgovoru sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin je rekao da je rukovodstvo EU zatvorilo oči pred današnjim raketnim napadom ukrajinske vojske na stambenu četvrt u centru Donjecka, saopštila je pres služba Kremlja.

ИГНОРИШЕТЕ УКРАЈИНСКЕ НАПАДЕ НА ДОНБАС: Путин јасно рекао Мишелу - Касетном муницијом засули град, бројне цивилне жртве

Foto: Profimedia/Ilustracija

Putin i Mišel razmenili su mišljenje o situaciji nakon pokretanja specijalne vojne operaciju Rusije u cilju zaštite Donjecke i Luganjske Narodne Republike (DNR i LNR) i o humanitarnim aspektima krize, uključujući mere za sprovođenje evakuacije civila, piše TASS.

Predsednik Rusije je naglasio da je rukovodstvo EU ignorisalo jučerašnji "zločinački i nehumani raketni napad ukrajinske vojske uz upotrebu kasetne municije koji je rezultirao brojnim civilnim žrtvama" navodi se u saopštenju pres službe Kremlja.

Tokom razgovora sa Mišelom, Putin je ukazao da Ukrajina ne pokazuje spremnost da se pronađe način za rešavanje situacije.

- Primećeno je da Kijev ne pokazuje ozbiljnu nameru da se pronađu obostrano prihvatljiva rešenja - navodi se u zvaničnom saopštenju Kremlja.

BONUS GALERIJA: Čečenski specijalci na defileu u Groznom

BONUS VIDEO: RUSKI PADOBRANCI U AKCIJI! Zaplenjeno zapadno oružje nedaleko od Kijeva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!