"BESKORISNO JE RAZGOVARATI SA ZELENSKIM" Ruski poslanik navodi da je Kijev započeo razgovore da bi sačekao dolazak plaćenika

Novosti onlajn

06. 03. 2022. u 07:45

BESKORISNO je voditi pregovore o rešavanju situacije u Ukrajini sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim, smatra poslanik Državne dume Rusije sa Krima Mihail Šeremet.

БЕСКОРИСНО ЈЕ РАЗГОВАРАТИ СА ЗЕЛЕНСКИМ Руски посланик наводи да је Кијев започео разговоре да би сачекао долазак плаћеника

Foto: EPA

Beskorisno je voditi pregovore sa Zelenskim. On je pod potpunom kontrolom zapadnih pokrovitelja i uticajem vođa nacionalističkih bataljona. Nacionalisti su u zemlji izvršili pravi teror. Ovo bezakonje mora se hitno zaustaviti. Nema druge varijante osim ubrzati vojnu operaciju. Kijev je započeo pregovore sa jednim ciljem – da prerasporedi svoju grupu i sačeka dolazak plaćenika i nove isporuke naoružanja - istakao je Šeremet za Sputnjik. 

Istovremeno, prema njegovim rečima, brzo napredovanje ruske vojske ometaju kukavički postupci ukrajinskih nacionalista koji se kriju iza civilnog stanovništva, uključujući žene i decu. 

- Smatram da pregovore ne treba voditi sa kijevskom huntom, već sa komandantima jedinica ukrajinske vojske. Oficir će uvek doneti ispravnu odluku, birajući da spasava živote vojnika, a ne pogibiju za političare koji su izdali interese Ukrajina - zaključio je poslanik.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

KOLONA NAPUŠTENIH UKRAJINSKIH TENKOVA: Ruska vojska ostavila svoj pečat

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!