UKRAJINSKI predsednik Vladimir Zelenski pozvao je američkog kolegu Džoa Bajdena da pošalje snažnu i korisnu poruku o akciji Rusije u Ukrajini u svom govoru.

Amater

01.03.2022. 18:30

Umesto da se preda i da spreci zrtve rata pa u miru da pregovaraju Oni jos Ameriku i EU pozivaju da ih brani, Oni gledaju i smeju se zrtvama RUSA i UKRAJINACA.OTREZNITE SE DOK JE VREME IPAK STE BRACA.

buki

01.03.2022. 23:08

@Amater - Mislim da se Zelenski ne predaje upravo zbog toga što mu je Bajden tako savetovao. Za to vreme satanizacija Rusije dostiže kulminaciju i to me jako plaši, jer mi liči na pripremu Natoa za napad na Ruse. Zašto bi inače Zelenski vodio rat koji ne može da dobije, nego da Zapad prikaže Ruse kao zlikovce koji moraju da budu uništeni i time opravdao svoj napad na njih. Čist američki interes, da se rat vodi daleko od SAD, u Evropi, a po mogućstvu da se što više država uključi u njega.

rados

01.03.2022. 19:06

Pa de izabrase komicara i glumca za ptesednika Ukrajine.Kakav narod ili verovatno je postavljen kao marioneta od strane Amerike Nato i mocnih Evropskih drzava koji su doveli do ivog rata.Poslusni njihov sluga iskoriscen za mracne ciljeve da izazovie rat izmedju brace Ruse i Ukrajince sto je i uspeo.Koji budala Amerika i Nato mu salju oruzje da mu gine narod a oni ga bodre sa strane a on sve to prihvata.Dok njegov mozak shvati Ukrajina ce postati smetliste.E moj Zelenski razhovaraj sa Putinom i resice se problem.Sta ce ti unistena drzava.

Soko

01.03.2022. 19:12

On se uživo u ulogu predsednika a tek sad počinje da shvata da to nije filmska uloga.Očito da mu je Putin u svojoj režiji pripremio drugu ulogu.

Rade

01.03.2022. 23:51

Ovaj smeško je glup za desetku. Zar je stvarno bio ubeđen da če Englezi i Ameri da ih brane. Toliko je dobar poznavalac politike, da još nije skapirao da oni smo gledaju sebe i svoje interese. Svi drugi su im samo alatke za taj njihov rad na crno ha ha ha ! ! ! !

Petronije

02.03.2022. 00:34

Još uvek nije shvatio da ta Evropa i Amerika neće prstom da mrdnu za njihovu odbranu. Osim silnih reči i govora ništa neće uraditi. Na kraju će ukrajinski narod najgore proći. Zemlja će uzimati ogromne kredite kako bi bila ponovo izgrađena a sve to će vraćati njeni građani. Naravno zapadne zemlje će po običaju trljati ruke.