IZNENAĐENJE ZA VOZAČE: Pojavio se novi saobraćajni znak u Nemačkoj, kazna za prekršaj 70 evra (FOTO)

Novosti online

18. 01. 2022. u 15:28

NOVI saobraćajni znak pojavio se u nemačkom gradu Štutgartu, koji bi mogao da zbuni i iznenadi nenaviknute vozače.

ИЗНЕНАЂЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Појавио се нови саобраћајни знак у Немачкој, казна за прекршај 70 евра (ФОТО)

Foto: Profimedia

Kazne za nepoštovanje tog znaka iznose 70 evra. Gradske vlasti Štutgarta u pojedinim ulicama postavile su novi znak, koji nije baš poznat većini vozača.

Radi se o znaku koji označava zabranu preticanja biciklista i motociklista. Znak je postavljen u uskoj ulici koja ima biciklističku stazu, ali nije moguće da automobili ostave metar i po bočnog razmaka do njih, koliko je propisano zakonom, pa će vozači morati da voze iza biciklista. Radi se, zasada, o jednoj ulici koja je deo jedne od glavnih biciklističkih ruta, a gradske vlasti Štutgarta najavljuju da će znak postaviti i na drugim mestima, navodi se na zvaničnom sajtu tog nemačkog grada.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!