NESREĆA U GRČKOJ: Pronađeno telo deteta (3) kod ostrva Naksos

Tanjug

09. 01. 2022. u 16:10

TELO deteta izvučeno je iz Egejskog mora, dve nedelje nakon nesreća koje su se dogodile u toj oblasti u kojima su učestvovali brodovi sa migrantima, saopštili su danas zvaničnici grčke obalske straže.

НЕСРЕЋА У ГРЧКОЈ: Пронађено тело детета (3) код острва Наксос

Foto: EPA

Telo je pronađeno kod ostrva Naksos, a vlasti su kasno sinoć procenile da je žrtva visoka 85 centimetara, stara oko tri godine, preneo je AP.

Telo će biti prevezeno u Pirej na forenzičko ispitivanje.

U četvrtak su pronađena još četiri tela - muškarca, žene i dve devojčice, tri kod Naksosa i jedno u blizini ostrvo Paros.

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" U CRVENOJ KOVID ZONI U BATAJNICI - Nevakcinisani su u smrtnoj opasnosti, oboleli pristižu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!