NOVE PRETNJE RUSIJI IZ BELE KUĆE: U slučaju eskalacije u Ukrajini nećemo upotrebiti samo sankcije

Novosti online

08. 01. 2022. u 22:03

U SLUČAJU pogoršanja krize u Ukrajini SAD neće samo posegnuti za ekonomskim merama, već će se Rusija suočiti i sa diplomatskim posledicama, izjavio je neimenovani visoki zvaničnik američke administracije.

НОВЕ ПРЕТЊЕ РУСИЈИ ИЗ БЕЛЕ КУЋЕ: У случају ескалације у Украјини нећемо употребити само санкције

Foto AP

Takođe je naveo i da će u tom slučaju NATO pojačati svoje položaje na teritoriji savezničkih državai povećati pomoć Ukrajini u sferi bezbednosti.

„Suočiće se ne samo sa finansijskim sankcijama, već i sa diplomatskim posledicama, sa jačanjem položaja NATO na teritorijama savezničkih zemalja, kao i sa povećanjem pomoći Ukrajini u sferi bezbednosti“, naglasio je on.

Podsetimo, u ponedeljak će u Ženevi biti održani pregovori Rusije i SAD po pitanju strateške bezbednosti, nakon čega će u Briselu biti održanSavet Rusija-NATO.

rs.sputniknews.com

BONUS VIDEO: RUSI PODIGLI DVA BORBENA AVIONA ZBOG AMERIKANACA - Snimak objavilo rusko Ministarstvo odbrane

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!