LAVROV POVUKAO CRVENU LINIJU! Poslednje upozorenje NATO snagama iz Rusije

Novosti online

21. 12. 2021. u 16:29

RUSIJA će pokušaje nasilnog uvlačenja Gruzije u NATO smatrati prekoračenjem crvene linije, upozorio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov na današnjoj konferenciji za novinare.

ЛАВРОВ ПОВУКАО ЦРВЕНУ ЛИНИЈУ! Последње упозорење НАТО снагама из Русије

Foto: AP Photo/Sergei Chuzavkov/Jutjub/Rumoaohepta7

Ovo upozorenje Lavrov je izrekao tokom razgovora sa svojim kolegama iz Abhazije i Južne Osetije, ali nije iznosio hipotetičke scenarije u slučaju nasilnog uvlačenja Gruzije u sverenoataltsku alijansu, protivno volji većine građana Gruzije, prenosi TASS.

Naš stav u vezi sa širenjem NATO je dobro poznat: Ako alijansa nastavi da se širi ka ruskoj granici, prekoračiće crvenu liniju - istakao je Lavrov.

Rusko ministarstvo spoljnih poslova je podsetilo da ruski predlozi o evropskoj bezbednosti nedvosmisleno upućuju na zaključak da je "Rusija iskreno zainteresovana da se spreči negativan razvoj onih scenarija koje su predlagali neki stratezi u NATO stratezi".

BONUS VIDEO: Najnoviji ruski dron "Orion" razneo metu u paramparčad

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)