SNIMAK IZVLAČENJA AUTOMOBILA SA DNA JEZERA: U njemu dva leša za kojima se tragalo 20 godina?

Novosti online

13. 12. 2021. u 16:09

JUTJUBER ronilac otkrio je olupinu automobila na dnu jezera u Tenesiju i u njemu dva leša za koja se veruje da pripadaju tinejdžerima, za kojima se tragalo više od 20 godina.

СНИМАК ИЗВЛАЧЕЊА АУТОМОБИЛА СА ДНА ЈЕЗЕРА: У њему два леша за којима се трагало 20 година?

Foto: Printskrin

Džeremi Sajds (42) sa Jutjub kanala "Exploring the Nub" otkrio je krajem novembra sa svojim timom crnog Pontijaka u kom su bila dva leša koja još uvek nisu identifikovana.

Veruje se da su u pitanju dva tinejdžera Džeremi Bečtel (17) i Erin Foster (18), koji su nestali 2000. godine i pod tada im se gubi svaki trag.

Boja i model pronađenog automobila poklapa se sa onim u kom su Erin i Džeremi poslednji put viđeni, saopštio je lokalni šerif.

Jutjuber je koristeći sonar za skeniranje pronašao automobil, a zatim su angažovani ronioci koji su izvukli automobil iz jezera. Automobil i posmrtne ostatke preuzela je forenzika.

Forenzički tim je do srede prikupljao dokaze iz Pontijaka starog 24 godine. Ljudski ostaci poslati su u međuvremenu na DNK analizu, a pokušaće i da ih identifikuju pomoću otisaka zuba, prenosi Dejli Mejl.

Obe porodice obaveštene su o pronalasku tela i automobila.

- Kada sam saznao osećao sam se kao da sam je ponovo izgubio, Imali smo malo nade da je ipak živ - rekao je Džeremijev otac Ron.

Jutjuber je rekao da je na ideju o snimanju ovog videa došao jer je nestanak dva tinejdžera godinama mučio lokalce.

- To je mali grad, dvoje tinejdžera su nestali i niko nije znao gde su otišli. Svi su ih poznavali - rekao je Sajds.

On je dodao da je veliki broj policajaca koji radi u ovom gradu poznavao njih dvoje.

- Sjajan je osećaj znati da ste dali odgovore na mnoga pitanja ttim ljudima. Meni je značilo, a znam da je i njima - rekao je Jutjuber.

Policija je godinama pronašla različite tragove, ali njihova tela nikada nisu pronađena.

- Dogodi se da neko jednostavno nestane i često nestane u svom automobilu. To je odmah znak i postoji velika šansa da je automobil upao u vodu - rekao je Jutjuber.

Sajds na Jutjubu ima više od 138.000 pratilaca na kom kači videe dok roni u rekaoa i jezerima tražeći izgubljene i ukradene predmete, čisti vodene tokove i pomaže porodicama koje sumnjaju da su im nestali najmiliji.

Nekoliko meseci ranije on je sa još jednim influenserom pronašao telo u potopljenom vozilu u Teksasu, javlja Tajms.

On je početkom novembra takođe pronašao automobil koji je povezan sa nestankom jedne žene za kojom se tragalo od 2005. godine.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom