KIJEV PREBACUJE ARTILJERIJU KA DONBASU! Strašno upozorenje Marije Zaharove

Novosti online

09. 12. 2021. u 14:24

KIJEV prebacuje na istok Ukrajine i ka liniji razdvajanja tešku artiljeriju i to registruje i OEBS, rekla je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

КИЈЕВ ПРЕБАЦУЈЕ АРТИЉЕРИЈУ КА ДОНБАСУ! Страшно упозорење Марије Захарове

Foto: Foto: MIP Rusije/Printscreen

- Specijalna monitoring misija OEBS registruje da Kijev prebacuje na istok zemlje teško naoružanje, uključujući artiljerijsko naoružanje velikog kalibra i oklopna vozila, a nastavlja se i primena bespilotnih letelica - navela je Zaharova na redovnom brifingu za novinare.

Zaharova je naglasila da je NATO nastavio da snabdeva Ukrajinu oružjem i Moskvu ta situacija zabrinjava.

- Razvoj događaja u toj zemlji uz podršku NATO-a koji prosto pumpa oružjem Ukrajinu, koja je u stanju građanskog rata, i dalje zabrinjava. Kijev nagomilava snage na liniji razdvajanja u Donbasu - upozorila je ona.

Kako je rekla, Moskva je uznemirena informacijama da se u Ukrajini u opticaju nalazi pet miliona komada neregistrovanog naoružanja.

- Imajući u vidu uzavrelu nacionalističku atmosferu zabrinjava informacija Državnog tužilaštva Ukrajine o tome da u zemlji u opticaju ima pet miliona komada neregistrovanog naoružanja - istakla je ona.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024