SLEPI PUTNIK U STAJNOM TRAPU: Gvatemalac preživeo let do Majamija

Tanjug

28. 11. 2021. u 23:57

MUŠKARAC (26) iz Gvatemale uhapšen je na aerodromu u Majamiju nakon što je pronađen u stajnom trapu aviona, preneo je danas Ej-Bi-Si njuz.

СЛЕПИ ПУТНИК У СТАЈНОМ ТРАПУ: Гватемалац преживео лет до Мајамија

Foto: Printskrin

Njega su priveli službenici Američke carine i granične kontrole (CBP), jer je pokušao da izbegne da ga otkriju u avionu koji je došao iz Gvatemale, navela je ta agencija.

Njega su pregledale hitne medicinske službe pre nego što je prebačen u bolnicu na procenu, dodaje agencija, ali o njegovom stanju nije obaveštena javnost.

"Amerikan erlajns" je saopštio da se incident dogodio na letu 1182 iz Gvatemale ka Majamiju u subotu po lokalnom vremenu.

Let je trajao 157 minuta, a ilegalni putnik se vozio avionom tipa ''Boing 737-800''.

- Ljudi preuzimaju ogroman rizik kada pokušavaju da se sakriju u skrivenim delovima aviona. Incident je pod istragom - naveli su iz CBP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!