NESREĆA IZBEGNUTA ZA DLAKU: Meteorit uleteo ženi u krevet dok je spavala (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

16. 10. 2021. u 07:33

ŽENA iz Kanade samo igrom slučaja je izbegla da je meteorit ne pogodi u glavu, pošto je probio plafon njene kuće i pogodio njen jastuk dok je ona spavala na njemu.

НЕСРЕЋА ИЗБЕГНУТА ЗА ДЛАКУ: Метеорит улетео жени у кревет док је спавала (ФОТО/ВИДЕО)

Foto. Printskrin

Rut Hamilton iz Goldena u Britanskoj Kolumbiji spavala je u krevetu u svojoj kući kada je probudio prasak i lajanje psa. Kada je skočila iz kreveta i upalila svetlo, videla je rupu u plafonu i meteorit na svom jastuku, objavili su kanadski mediji.

Meteorit koji je završio u njenoj spavaćoj sobi težak je više od kilogram, tako da je Hamiltonova samo pukom srećom izbegla teže povrede.

Ona je pozvala policiju, koja je prvo mislila da se radi o kamenu koji je odleteo tokom miniranja na obližnjem gradilištu auto-puta.

Međutim, proverama je utvrđeno da nije bilo miniranja, a meštani su posvedočili da su tokom noći videli jarko svetlo na nebu iznad tog grada.

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)