DRŽAVLJANINA BiH LOVE PO ŠUMAMA: Bivšu ženu ubio šipkom u Austriji, policija sumnja da je izvršio samoubistvo

Novosti online

30. 08. 2021. u 13:21

NAKON otkrića da je u okolini Salzburga pronađena mrtva državljanka BiH (44), austrijski istražitelji su ustanovili da je nesrećna žena ubijena najverovatnije gvozdenom šipkom, a za njenim bivšim suprugom koji takođe ima državljanstvo BiH raspisana je poternica zbog sumnje da je izvršio zločin.

ДРЖАВЉАНИНА БиХ ЛОВЕ ПО ШУМАМА: Бившу жену убио шипком у Аустрији, полиција сумња да је извршио самоубиство

Foto: Photo/Ronald Zak

Kako su preneli pojedini mediji postoji mogućnost da je počinilac izvršio samoubistvo, ali su to informacije koje nisu proverene, pa se za muškarcem i dalje aktivno traga. Njegov opis dobile su sve policijske patrole, a angažovani su i specijalci koji pretražuju i okolnu šumu, a u potragu je uključen i policijski pas.

Njegov automobil, beli BMW, pronađen je na parkingu u blizini auto puta Tauern, nedaleko od južnog ulaza u Tauern tunel u Cederhausu.

Telo žene pronađeno je u subotu popodne između Grosgemajna i Firstenbruna.

Nestanak žene prijavljen je u sredu, pošto su članovi njene porodice pozvali policiju i kazali im da je otišla da se sastane sa bivšim suprugom s kojim se razvela pre dve godine, kako bi se dogovorili oko kupovine zajedničkog stana.

Odmah nakon prijave pokrenuta je potraga za ženom, i to na dva mesta u Untersbergu i Lungauer Ridingtalu. Ta dva mesta udaljena su oko 100 kilometara jedno od drugog, ali su mobilni telefoni nekadašnjih supružnika pre nestanka locirani u tim krajevima.

Forenzičari i kriminalistički tehničari su na mestu zločina utvrdili da je nesrećna žena ubijena najverovatnije gvozdenom šipkom koja je pronađena pored automobila.

U vozilu su pronađeni tragovi krvi. Zbog toga je automobil dovezen u Salzburg, gde će biti podvrgnut forenzičkoj istrazi kako bi se ispitali svi tragovi.

Ženin telefon bio je isključen, pa se pretpostavlja da ga je ubica ugasio.

(Avaz)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna