NAKON ZAHTEVA PAŠINJANA: Ruski graničari raspoređeni na delu jermensko-azerbejdžanske granice

Novosti onlajn

05. 08. 2021. u 19:07

MINISTARSTVO odbrane Jermenije saopštilo je da su u blizini sela Voskepar koje se graniči sa Azerbejdžanom, raspoređeni ruski graničari. saopštilo je da su u blizini sela Voskepar koje se graniči sa Azerbejdžanom, raspoređeni ruski graničari.

НАКОН ЗАХТЕВА ПАШИЊАНА: Руски граничари распоређени на делу јерменско-азербејџанске границе

Foto: Arhiva

- U vezi sa informacijama u medijima o prisustvu ruske vojske u Tavuškoj oblasti, konkretno u selu Voskepar, obaveštavamo da su na ovom mestu stacionirani ruski graničari, a graditelji rade na izgradnji zgrada za logističku podršku graničar - navodi se u saopštenju na sajtu Ministarstva odbrane.

U saopštenju se napominje da se proces odvija u okviru jermensko-ruske saradnje.

Ranije je jermenski premijer Nikol Pašinjan predložio da se duž cele granice sa Azerbejdžanom postave punktovi ruskih graničara.

Prethodno je jermenski portal „Hetq“ saopštio da se u selu Voskepar nalaze ruski graničari i da se tamo izvode građevinski radovi.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu