ERDOGANOV GOVOR UZBURKAO DRUŠTVENE MREŽE: Čestitka za Bajram postala viralna, zaspao usred obraćanja naciji! (VIDEO)

Novosti online

25. 07. 2021. u 07:15

PORUKA povodom Kurban-bajrama turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana članovima vladajuće Stranke pravde i razvoja uzburkala je društvene mreže.

ЕРДОГАНОВ ГОВОР УЗБУРКАО ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: Честитка за Бајрам постала вирална, заспао усред обраћања нацији! (ВИДЕО)

Foto: Turkish Presidency via AP, File

Umesto da su se usredsredili na sadržaj govora, korisnici mreža su primetili da je predsednik nakratko zadremao tokom obraćanja.

Na video snimku poruke, koja je brzo postala viralna na Tviteru, vidi se kako Erdogan zastaje u govoru i zatvara oči na nekoliko sekundi, pre nego što je nastavio da čestita Bajram kolegama članicama AKP.

Primećeno je da je obraćanje predsednika kolegama iz stranke prethodno snimljeno, a ne uživo i postavlja se pitanje kako je delić sa Erdoganovim dremanjem završio u videu nakon montaže.

Ovo nije prvi put da je turski predsednik snimljen kako drema u javnosti.

Izgleda da je 2017. godine takođe klonuo glavom čak sedam puta na zajedničkoj konferenciji za štampu u Kijevu sa tadašnjim ukrajinskim predsednikom Petrom Porošenkom.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi