NESVAKIDAŠNJA FOTOGRAFIJA PUTINA: Pogledajte kako je ruski predsednik izgledao pre tačno 20 godina (FOTO)

Novosti online

02. 07. 2021. u 22:27

NA društvenim mrežama pojavila se fotografija ruskog predsednika Vladimira Putina nastala u leto 2001. godine.

НЕСВАКИДАШЊА ФОТОГРАФИЈА ПУТИНА: Погледајте како је руски председник изгледао пре тачно 20 година (ФОТО)

Foto: Sergei Savostyanov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Fotografija je nastala pre 20 godina, na pecanju u Sankt Peterburgu, a Putin je u društvu Žaka Širaka, bivšeg francuskog predsednika.

To je ujedno bio i jedan od najpoznatijih susreta dvojice lidera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by V.V. Putin (@putin_leader)

Lideri Rusije i Francuske tokom ove posete prisustvovali su i koncertu u Velikoj sali Sankt Peterburške filharmonije.

Posle koncerta, Vladimir Putin i Žak Širak sastali su se u foajeu Filharmonije sa predstavnicima Rusije i Francuske. Ovaj neformalni forum nazvan je "Rusko-francuski dijalog o kulturi: prošlost, sadašnjost, budućnost".

Tokom razgovora, ruski lider je potvrdio spremnost Rusije da zajedno sa Evropskom unijom radi na stvaranju zajedničkog evropskog ekonomskog prostora i podsetio da takva ideja pripada francuskom predsedniku Šarlu de Golu, koji je govorio o stvaranju Evrope od Atlantika do Urala.

U okviru rusko-francuskog dijaloga o kulturi pre 20 godina, Vladimir Putin i Žak Širak razgovarali su sa direktorom Ermitaža, Mihailom Pjotrovskim, koji je i danas na toj poziciji.

Ruski predsednik izrazio je zadovoljstvo načinom na koji evropske zemlje pomažu u modernizaciji Ermitaža. Na kraju neformalnog foruma, šefovi dve države otišli ​​su na trg ispred ruskog muzeja, gde ih je dočekalo stotine stanovnika Sankt Peterburga i gostiju iz Francuske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!