PREDSEDNIK SABORA U GAĆAMA: Obračun predsednika i premijera obara sve granice neukusa

J. Kerbler - Od stalnog dopinika iz Zagreba

13. 05. 2021. u 20:32

DA je u hrvatskom političkom vrhu sve moguće pokazuje i poslednji obračun šefa države Zorana Milanovića i predsednika Sabora Gordana Jandrokovića koji je rezultiralo da prvi čovek parlamenta objavi svoju golišavu fotografiju u gaćama.

ПРЕДСЕДНИК САБОРА У ГАЋАМА: Обрачун председника и премијера обара све границе неукуса

Foto: Printscreen/Jutjub/Internet TV Hrvatskog sabora

Naime, u nemilosrdnom verbalnlm ratu koji traje mesecima između Milanovića i premijera Andreja Plenkovića šef države je za Jandrokovića rekao da je ulizica i nasilnik bez mišića, da bi prvi čovek parlamenta objavio fotografiju iz mladosti na kojoj se vide njegovi mišići.

-Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami, napisao je Jandroković koji je uzgred budi rečeno sa Milanovićem i u rodbinskim odnosima. A hrvatski političari se i dalje javno svađaju i vređaju, pa je Milanović za Plenkovića rekao da “dok je on krkao bozu i gusti sa šlagom, ja sam pio pico i viski”. “Plenković je komunistički gojenac”, kazao je predsednik i čestitao ‘dan bezbednosti’, uz komentar “vama koji ste nekad bili jedno, a danas ste drugo.

Milanoviću su osgovorili iz HDZ-a, nazivajući ga klaunom i napisali da je osamdesetih ušao u Savez kominista, uz napomenu da je iskomplesiran, licemeran i lažljiv.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)