HRVATICA PEVALA PESMU "HEROJI SA KOŠARA": Marija pod šahovnicom snimila video, pa zapalila društvene mreže

Novosti online

21. 03. 2021. u 16:39

PESMA "Heroji sa Košara" koju je mlada Hrvatica otpevala a snimak postavila na društvenoj mreži Tik-Tok izazvao je pravu eksploziju na društvenim mrežama i za sada skoro hiljadu komentara.

ХРВАТИЦА ПЕВАЛА ПЕСМУ ХЕРОЈИ СА КОШАРА: Марија под шаховницом снимила видео, па запалила друштвене мреже

Foto: Printskrin

Marija je snimak postavila na svom profilu na ovoj društvenoj mreži, a na njemu se mogu naći snimci brojnih pesama koje je otpevala. Na poslednjem snimku ona peva "Heroje sa Košara", a njen lepi glas izazvao je ogroman broj pozitivnih komentara i podrške širom regiona.

Iz Srbije je za nju stiglo puno srca i čestitki, ali nije se svima u Hrvatskoj svidelo što Marija peva pesmu koja slavi junake koji su 1999. branili Košare.

Neki su je optužili da peva "četničku pesmu" i da je "sramota hrvatskog naroda",a Marija im je svojim komentarom zapušila usta.

- Jako mi je žao ljudi sa ovakvim mentalitetom, pjevam pesme koje mi se sviđaju, bez obzira iz koje zemlje dolaze - napisala je.

Kako je Marija otpevala pesmu "Heroji sa Košara" možete čuti klikom OVDE.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)