JOŠ JEDNA TRAGEDIJA U PETRINJI: Muškarac popravljao krov nakon zemljotresa, pa poginuo!

U PETRINjI je oko 10 časova poginuo muškarac koji je popravljao krov na jednoj zgradi u tom gradu. To je prva žrtva obnove Banije, teško stradale u zemljotresu.

ЈОШ ЈЕДНА ТРАГЕДИЈА У ПЕТРИЊИ: Мушкарац поправљао кров након земљотреса, па погинуо!

Foto: EPA

Baniju tresu novi zemljotresi i u tim okolnostima veoma je teško početi sa obnovom razrušenih zgrada.

Građani se u najvećem broju slučajeva sami organizuju, komšija popravlja krov komšiji, dok vatrogasci i ostale službe ruše zgrade koje su potpuno uništene. Istovremeno statičari nastavljaju sa radom, a do sada je već konstatovano da je oštećeno više od 2.000 objekata.

Civilna zaštita poziva građane da ne dolaze na Baniju, jer se stvaraju problemi na putevima, pa ni vozila hitne pomoći ne mogu da prolaze.

Ali, sve je više građana koji tvrde da su pravu pomoć dobili baš od ljudi koji su došli iz cele Hrvatske, a da sistem koji vodi država još uvek ne funkcioniše dobro.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)